Bio-product verkiezing 2023

Gegevens:

  • Datum:

  • Tijd:

De Bio-productverkiezing komt er weer aan! Voor jou, als bedrijf, een prachtige kans om jouw nieuwe product in de spotlights te zetten!
Dus heb je een nieuw biologisch product meld je dan direct aan via deze link.
Let op! Inschrijving sluit vrijdag 11 november 2022!

Dit jaar organiseren BioNederland en FoodPersonality (platform voor managers in de levensmiddelenbranche) samen de verkiezing. FoodPersonality brengt jouw nieuwe product onder de aandacht bij een grote groep inkopers (van met name reguliere supermarkten) en consumenten. Of jij je nu richt op schapruimte in de foodretail, of de biologische speciaalzaken deze verkiezing helpt jouw zichtbaarheid te vergroten bij de juiste doelgroep!

Gewoon doen dus!

Leden van BioNederland ontvangen € 70,- korting en betalen slechts € 325,- Nog geen lid maar wel interesse om lid te worden? Klik hier voor meer informatie.

Quote winnaar Bio-product verkiezing 2023       

We mogen onze Mèkkertaler het hele jaar 'biologisch product van het jaar 2022' noemen. Daar gaan we natuurlijk zeker iets mee doen. Het is een jong product, we hebben de Mèkkertaler in maart 2021 geïntroduceerd. Een bedrijf als de Mèkkerstee kan zich hiermee bij uitstek onderscheiden. Een product als dit is bij een ander namelijk nog niet te halen."

Als je vragen hebt, kun je mailen met Saliha Elhamdi, saliha@bionederland.nl.


Terug naar overzicht