PS in foodservice

Eén centrale plek waar je je productinformatie én het verhaal achter jouw product kunt laten zien aan je afnemers… Dát is PS in foodservice! Een online platform waar vraag en aanbod bij elkaar komen, met een database van 215.000 producten. Maar liefst 95 procent van de markt gebruikt de productinformatie die hierop te vinden is. En als lid van BioNederland profiteer je van diverse voordelen…

Alle productinformatie in een oogopslag

Als biologisch producent weet je als geen ander hoe belangrijk producttransparantie is. Afnemers  zoals groothandels, detailhandelaren en afnemers in de horeca, zorg en catering hebben behoefte aan heldere productinformatie. Maar ook de consument wil steeds vaker weten waar een product vandaan komt en hoe het geproduceerd is. Bovendien is het wettelijk verplicht om specificaties zoals ingrediënten, allergenen en voedingswaarden vast te leggen. PS in foodservice biedt één centrale plek om alle informatie beschikbaar te maken. Van allergenen, voedingswaarden en keurmerken tot het verhaal achter het product: PS in foodservice zorgt ervoor dat alles in een oogopslag zichtbaar wordt!

Profiteer van voordeel

Met PS in foodservice zijn jouw klanten altijd op de hoogte van de actuele productinformatie. En omdat het biologisch keurmerk ook duidelijk vermeld wordt, maak je het afnemers makkelijk om te zoeken naar biologisch gecertificeerde producten. Daarnaast kan PS in foodservice je ook helpen om de productinformatie goed zichtbaar te maken op je eigen website én worden alle producten weergegeven in het FoodBook: de digitale catalogus met alle foodproducten, die gratis voor iedereen beschikbaar is.

Maar dat is nog niet alles, want als lid van BioNederland profiteer je van de volgende voordelen:

Meer informatie over PS in foodservice vind je hier.

Wil jij ook profiteren van de voordelen van PS in foodservice? Word lid van BioNederland

Lid worden