Biobeurs: Wij zijn op zoek naar u!

Op 20 & 21 januari 2021 vindt de grootste vakbeurs voor professionals in de biologische landbouw en voeding plaats in de IJsselhallen in Zwolle. De Biobeurs is dé plek voor innovatieve ondernemers met een positieve blik op de toekomst.

De Biobeurs breidt haar activiteiten in 2021 uit met de BioKennisWeek. Een week waarin biologisch in de schijnwerper staat met online workshops (18, 19 & 22 januari), fysieke workshops op de Biobeurs (20 & 21 januari) en bio-erf bezoeken. Voor de online en fysieke workshops is de Biobeurs op zoek naar (biologische) ondernemers, onderzoekers of adviseurs die laten zien dat landbouw en voedselproductie anders kunnen. De uitdagingen waar we voor staan op gebied van klimaat, gezondheid en verdere verduurzaming kunnen we alleen samen oplossen. En dat begint met elkaar te informeren, te inspireren en te motiveren. De Biobeurs nodigt u van harte uit om úw bijdrage te leveren.

HOE KOMT U IN HET PROGRAMMA?

U kunt uw kennis delen door een korte omschrijving van uw workshopvoorstel online in te dienen via deze link. Wij vragen u om workshops op thema in te dienen zoals bijvoorbeeld biodiversiteit, eerlijke prijzen en dierenwelzijn. Voor meer thema’s, kijk hier. Aanmelden kan tot en met 21 oktober 2020.


Terug naar overzicht