Stagiaires gezocht: draag bij aan de doorontwikkeling van de bio peenteelt

Stagiaires gezocht: draag bij aan de doorontwikkeling van de bio peenteelt

Voor het nieuwe ‘Hutspot’ project zijn we op zoek naar versterking van ons team. We werken aan teeltinnovaties voor de biologische peen en jij kunt helpen met het monitoren van de beste peentelers! In de Nederlandse biologische akkerbouw vormt peen, samen met aardappel en ui, een belangrijk deel van het areaal en daarmee een aanmerkelijk aandeel in het inkomen van de biologische telers.

Bij deze stage ga je zelfstandig op pad om essentiële teeltgegevens en kennis op te halen bij koplopers in de Flevopolder. Je staat graag met je voeten in de klei, wilt meer leren over de teelt en weet wat je ziet als je rondloopt op een akkerbouwbedrijf.
Afhankelijk van je opleiding en je stagevoorwaarden kun je na het verzamelen van deze gegevens aan de slag met het analyseren en interpreteren van deze gegevens, waar we de belangrijkste aspecten voor kwantiteit, kwaliteit en bewaarbaarheid van de bio peenteelt in kaart proberen te brengen.

Voor de computerwerkzaamheden bieden we je een werkplek op het Bionext kantoor in Ede inclusief gezellige collega’s en kantoorborrels.

Wie ben jij?

Wat bieden we jou?

Wil jij dit seizoen koplopers in de bio-peenteelt volgen en inzicht ontwikkelen in de Best Practises van deze telers? Kom stage lopen bij Bionext!
Je kunt hiervoor contact opnemen met Digni van den Dries: 06 42244471 of digni@solcon.nl


Terug naar overzicht