Verzoek deelname Monitoring Biowinkelcijfers 2023 t.b.v. Bionext Trendrapport 2023

Net als in voorgaande jaren is Bionext verzocht om de marktontwikkeling in het biowinkelkanaal 2023 in beeld te brengen. Net als voorgaande elf jaar wordt het verzamelen van de gegevens uitgevoerd door Bavo van den Idsert, directeur van CWA b.v.

Wij vragen, alle (niet-formule) zelfstandige winkels die aangesloten zijn bij CWA, het formulier voor opgave van de winkelcijfers 2023 in te vullen. Wij stellen het zeer op prijs als je deelneemt. Jouw gegevens worden volledig anoniem verwerkt en samengevoegd met alle opgaven vanuit formules en individuele winkels. De individuele gegevens worden verwerkt door ondergetekende, en met niemand gedeeld, dus ook niet met bestuurders van Bionext, BWV, Stichting CWA of CWA b.v.

Jouw deelname is van belang om een betrouwbaar beeld van de biologische omzetontwikkeling in het biologische speciaalzaakkanaal te kunnen geven en daarmee de relevantie van het pionierskanaal voor biologische landbouw en voeding te laten zien. Zeker nu de overheidsondersteuning voor de groei van de afzet van biologisch van start gaat.

De gegevens worden gebruikt voor het Bionext Trendrapport 2023 en er vindt een opgave plaats van de totale omzetontwikkeling in het gespecialiseerde kanaal (inclusief reformwinkels, bio slagerijen en bio koffie/theewinkels) aan Wecr/WUR t.b.v. de jaarlijkse rapportage over de omzetontwikkeling van de Topkeurmerken (waaronder EU-biologisch).

Je kan het ingevulde formulier tot en met 12 mei terugsturen naar: bavo@idsoke.nl


Terug naar overzicht