Online: European Organic Congress

Gegevens:

  • Datum:

  • Tijd:

Het European Organic Congress 2020 gaat digitaal! Gezien dit nieuwe format, wordt het congres met één dag verlengd. Deelnemers zijn van 1 tot en met 3 juli welkom bij 5 verschillende online sessies.Het European Organic Congress biedt een platform waar bel

Het European Organic Congress 2020 gaat digitaal!

Gezien dit nieuwe format, wordt het congres met één dag verlengd. Deelnemers zijn van 1 tot en met 3 juli welkom bij 5 verschillende online sessies.

Het European Organic Congress biedt een platform waar beleidsmakers en deskundige sprekers u op de hoogte houden van de laatste beleidsontwikkelingen en de visie op een postpandemisch Europa zal besproken worden. De onderwerpen die behandeld worden zijn onder meer de biologische verordening van de EU, een Organic Action Plan, de hervorming van het gemeenschappelijk landbouwbeleid, de Farm to Fork Strategy, evenals de mogelijke impact van COVID-19 op ons voedsel- en landbouwsysteem.

Vanwege de COVID-19-pandemie worden veel evenementen getroffen. De organisatoren van dit congres willen het welzijn van de deelnemers, sprekers en betrokken medewerkers waarborgen. Daarom besloten IFOAM EU en de organiserende partner BÖLW na intern overleg en risicobeoordeling om het congres naar u toe te brengen.

Het programma en de gelegenheid u aan te melden, vindt u op https://organic-congress-ifoameu.org/


Terug naar overzicht