Ledenvoordelen

Samenwerken binnen BioNederland betekent niet alleen meewerken aan een sterke biologische sector, maar ook profiteren van diverse interessante ledenvoordelen. Benieuwd welke voordelen dat zijn? Je ontdekt het hier!

Met wie werken we samen?

Wij werken nauw samen met koepelorganisatie Bionext en zusterorganisaties Biohuis en Biowinkelvereniging. Daarnaast zijn we aangesloten bij het internationale netwerk van OPTA-EU. Uiteraard delen we de nodige kennis en ervaring met elkaar, maar deze samenwerking zorgt er ook voor dat we alle ontwikkelingen in de biologische sector continu op de voet kunnen blijven volgen. Dankzij onze professionele interactie met onafhankelijk toezichthouder Skal blijven we scherp op veranderende wet- en regelgeving. Kortom; leden van BioNederland weten zeker dat ze altijd up-to-date blijven in de dynamische biologische sector!

Voordelen lidmaatschap

● Sectorspecifieke belangenbehartiging voor wetgeving, certificering en controle voor de handel en verwerking;

● Netwerk- en kennisbijeenkomsten voor haar leden met relevante onderwerpen zoals marktontwikkelingen, duurzaamheid, marketingaanpak en kwaliteitsborging;

● Ontvangst van de e-nieuwsbrief over actuele ontwikkelingen in wetgeving, certificering & controle, onderzoeksresultaten en internationale ontwikkelingen.

● Invloed op de politieke lobby in Den Haag en Brussel via IFOAM.

● Korting deelname beurzen.

● Toegang tot nationale en internationale netwerken.

● Kosteloos gebruik maken van de Biobank.

● Korting op licentiekosten voor o.a. EKO en PS in Foodservice.

● Subsidie advies, no-cure-no-pay basis.

● Toegang tot lidmaatschap van de Europese koepelorganisatie OPTA