Partnerlidmaatschap

Ben je actief in de biologische sector maar produceer of verhandel je zelf geen biologische producten? Wil je wel betrokken zijn bij en op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de productie en handel van biologisch voedsel? Dan kun je partnerlid worden van BioNederland!

Voordeel partnerlidmaatschap:

Hoe werkt het?

Als lid van BioNederland maak je samen met andere leden deel uit van een of meerdere themawerkgroepen: Wetgeving & Kwaliteit, Marketing & Communicatie & Keten, Kennis. Via deze werkgroepen delen we kennis, bespreken we nieuwe wetgeving, werken we samen aan effectieve marketing-uitingen én bepalen we onze gezamenlijke standpunten. Zo kunnen we elkaar versterken en ervoor zorgen dat we als biosector eensgezind en krachtig naar buiten treden.

Met wie werken we samen?

Wij werken nauw samen met koepelorganisatie Bionext en zusterorganisaties Biohuis en Biowinkelvereniging. Daarnaast zijn we aangesloten bij het internationale netwerk van OPTA-EU. Uiteraard delen we de nodige kennis en ervaring met elkaar, maar deze samenwerking zorgt er ook voor dat we alle ontwikkelingen in de biologische sector continu op de voet kunnen blijven volgen. Dankzij onze professionele interactie met onafhankelijk toezichthouder Skal blijven we scherp op veranderende wet- en regelgeving. Kortom; leden van BioNederland weten zeker dat ze altijd up-to-date blijven in de dynamische biologische sector!

Ja, dat wil ik ook!

Ben je enthousiast en wil je je ook aansluiten bij BioNederland? Lid worden is heel eenvoudig. Stuur een mail naar info@bionederland.nl o.v.v. partnerlidmaatschap. Tarief voor een partnerlidmaatschap is  €2.150,- per jaar.