BIOKENNISWEEK 2024 – 15 t/m 18 januari 2024

Terugblik Biokennisweek 2023

Een week in het teken van biologisch!

De biologische sector kijkt terug op een geweldige Biokennisweek: na twee jaar eindelijk elkaar weer live ontmoeten en inspireren! Met meer dan 200 kennisexperts, 100 kennissessies, gedreven ondernemers, een uitverkocht Bio Aanschuifdiner, de door BioNederland georganiseerde Bio-productverkiezing en een recordaantal Biobeurs-bezoekers (8.750!) kan organisator Bionext alleen maar trots zijn. De biologische sector is actief, positief en blijft zich vernieuwen. Bovenal is de biologische sector onderling sterk met elkaar verbonden. Winkeliers, handelaren, en producenten vonden elkaar op de beursvloer.

Klik hier voor de impressie van de Biokennisweek 2023

BioKennisweek 2024

De Biokennisweek 2024 brengt met haar activiteiten biologisch in optima forma onder de aandacht. De webinars, de beurs en de bedrijfsbezoeken zorgen er voor dat de bezoekers kennis opdoen, kennis maken en kennis delen. Deze week wordt georganiseerd van 15 tot en met 18 januari 2024. Voor het boeken van een stand, stuur een email naar info@bio-beurs.nl.
Bent u nog geen lid? Neem dan contact op Natalie Oudenhoven, natalie@bionederland.nl voor meer informatie.

Biobeurs – kennis maken

De Biobeurs wordt net zoals in 2023 in de Brabanthallen in Den Bosch gehouden. Deze moderne locatie op loopafstand van het station van Den Bosch biedt de Biobeurs de mogelijke ruimte om te groeien. De Brabanthallen zijn eenvoudig aan te rijden de bieden genoeg parkeerplaatsen. De Biobeurs is de belangrijkste B2B-beurs voor wie zaken doet of wil doen in de biologische sector. Met ruim 350 stands, diverse themapleinen en een sterk inhoudelijk programma is dit dé biologische vakbeurs in Nederland. Ook dit jaar zijn de onderdelen Pureness en BioMechaTech op de beurs te vinden.

Ontdek innovatieve duurzame producten volgens de laatste voedingstrends. Woon gratis kennissessies bij op het gebied van leefstijl, klimaat, verduurzaming, smartfarming, biodiversiteit, omschakeling en nog veel meer. Bekijk de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mechanisatie en de laatste beautytrends.

Ontmoet bestaande en nieuwe relaties….. live!

We zien u graag weer als standhouder in 2024!