Lobby

Een krachtige biologische sector bereik je niet alleen, maar samen! Daarom werkt BioNederland samen met verschillende partijen in binnen- én buitenland. Benieuwd wie dit zijn en hoe deze samenwerking eruitziet? Lees het hier!

De handen ineen voor een ijzersterke biologische sector

BioNederland is verbonden met de overkoepelende organisatie Bionext. Deze organisatie wil de marktontwikkeling van de biologische sector in Nederland te stimuleren. Hoe ze dat doen? Ze lobbyen regelmatig bij de overheid en politici, organiseren en ondersteunen projecten met ketenpartijen en maatschappelijke organisaties. Daarnaast houdt Bionext zich actief bezig met het voeren van consumentencampagnes én zorgt ze ervoor dat biologische producten op een positieve manier in de media verschijnen!

Meer weten over Bionext? Bezoek de website!

Over de grens

Samen met een groot aantal omringende landen willen we de biologische productie en handel binnen Europa structureel naar een hoger plan tillen. Daarom zijn we verbonden met de volgende internationale partijen:

Word je lid van BioNederland? Dan steun je een sterke biosector en draag je bij aan een krachtig geluid richting de politiek!

Lid worden