Bio-productverkiezing 2023

Bio-productverkiezing 2023: inschrijving geopend!

De Bio-productverkiezing komt er weer aan! Voor jou, als bedrijf, een prachtige kans om jouw nieuwe product in de spotlights te zetten! Dus heb je een nieuw biologisch product meld je dan direct aan. Let op! Inschrijving sluit vrijdag 11 november 2022!

 

Dit jaar organiseren BioNederland en FoodPersonality (platform voor managers in de levensmiddelenbranche) samen deze verkiezing. FoodPersonality brengt jouw nieuwe product onder de aandacht bij een grote groep inkopers (van met name reguliere supermarkten) en consumenten. Of jij je nu richt op schapruimte in de foodretail, of de biologische speciaalzaken deze verkiezing helpt jouw zichtbaarheid te vergroten bij de juiste doelgroep!

Gewoon doen dus!


Een product is nieuw als het op de markt geïntroduceerd is na 1 januari 2022 of nog gelanceerd wordt in 2023 én nog niet eerder aan de Bio-productverkiezing heeft deelgenomen. Het kan hierbij gaan om een nieuw product, een nieuwe productpresentatie zoals een geheel vernieuwde verpakking of een nieuwe toepassing van een bestaand product. 

Waarom deelnemen?

Meld je daarom nú aan! De investering is 395 euro (€ 325,- voor leden van BioNederland ) en met jouw deelname kom je onder de aandacht van een grote groep inkopers en consumenten. Ben je een van de winnaars, dan ontvangt  je bovendien een prijs die extra zichtbaarheid oplevert bij jouw doelgroep. Aanmelden kan tot en 11 november 2022.

Wat kun je winnen?

Vakjury over Bio-product van het jaar 2022: Mekkentaler geitengatenkaas
"
Een fantastisch nieuw product in het kaas-schap. Een knap staaltje innovatie door noeste arbeid en dat mag beloond worden”, aldus de vakjury. “Alle principes van de biologische sector komen terug in dit product. Zorg, eerlijkheid en het sociale aspect, het wordt allemaal meegenomen in de productie van de geitenkaas. Een verhaal dat we vanuit de biologische sector veel vaker mogen vertellen”.

Quote winnaar Bio-productverkiezing 2022
We mogen onze Mèkkertaler het hele jaar 'biologisch product van het jaar 2022' noemen. Daar gaan we natuurlijk zeker iets mee doen. Het is een jong product, we hebben de Mèkkertaler in maart 2021 geïntroduceerd. Een bedrijf als de Mèkkerstee kan zich hiermee bij uitstek onderscheiden. Een product als dit is bij een ander namelijk nog niet te halen."

Nieuw product aanmelden


Terug naar overzicht