Kom nú in actie voor het te laat is!

Meet Teddy. De slapende tomaat met de wijzers is tot leven gekomen en Teddy pikt het niet langer! Teddy's here om iedereen die nog slaapt wakker te rammelen. Want terwijl jij misschien denkt dat de overheid er alles aan doet om de natuur te redden, worden er in de politieke kamertjes hele andere plannetjes gesmeed.. Wat kun jij doen?

Laat je informeren!
Een aantal specialisten zitten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden tijdens één van de online meetings. Klik hier voor de data om gelijk met je neus in de meeting te kunnen vallen of meld je van te voren aan via dit aanmeldformulier.

Ga mee actievoeren in Brussel!
Op 29 november laten we massaal onze stem horen! De GMO-lobby in Brussel is sterk. Het lijkt er op dat alle garanties voor het verzekeren van GMO-vrije keuzes uit het voorstel zijn geschrapt... Voor alle burgers, boeren, maar ook voor de biologische sector, staat er heel veel op het spel. Dus meld je aan en ga met ons mee naar Brussel om te demonstreren voor het behoud van keuzevrijheid! Na je aanmelding ontvang je een e-mail met de tijd en exacte locatie.

Mail de EU-parlementsleden!
We roepen iedereen op om in actie te komen voor het te laat is en de voorgestelde wetgeving op deregulering GMO’s alsnog wordt doorgedrukt. Mail de parlementsleden met één van de vooropgestelde berichten en roep mensen om je heen op dit ook te doen. Op Mijnetenmijnkeuze.nl vind je een voorbeeldbrief én alle e-mailadressen.


Terug naar overzicht