Bio Nederland organiseert masterclass "kwaliteit in de keten"

BioNederland organiseert dinsdag 3 november dé BioNederland masterclass “Kwaliteit in de keten”. Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen is deze masterclass te volgen via Microsoft Teams. Deze Masterclass is vooral voor interessant voor kwaliteitsmanagers in de biologische handel en verwerking.

Biologische ondernemers in de keten zijn samen verantwoordelijk voor de betrouwbaarheid van het biologische product. Om die te garanderen worden producten in de hele keten bemonsterd. De monsters worden door laboratoria onderzocht op de aanwezigheid van stoffen die er niet in thuishoren. Die uitkomsten hebben grote gevolgen voor de vraag of je een product nog als biologisch kunt aanmerken. Kennis over de werkwijze van laboratoria en het duiden van de uitkomsten is daarom essentieel voor bedrijven die biologische producten verwerken, importeren opslaan en of verkopen. BioNederland organiseert deze masterclass voor biologische ondernemers die hier dagelijks mee te maken hebben en beter grip willen krijgen op dit onderwerp.

De masterclass zal gegeven worden door Günter Lach en Silke Bruns van Lach & Bruns, Hans Braeckman van Primoris en Arjan Feenstra van Skal Biocontrole, zij geven antwoord op o.a. de volgende vragen:

Meer informatie over de masterclass op de website van BioAcademy


Terug naar overzicht