BIOKENNISWEEK 2022 – 10 t/m 14 januari 2022

BIOKENNISWEEK 2022 – 10 t/m 14 januari 2022
Een week in het teken van biologisch!

De Biokennisweek 2022 brengt met haar activiteiten biologisch in optima forma onder de aandacht. De webinars, de beurs en de bedrijfsbezoeken zorgen er voor dat de bezoekers kennis opdoen, kennis maken en kennis delen. Deze week wordt georganiseerd van 10 tot en met 14 januari 2022. Voor leden van BioNederland geldt een extra ledenkorting van €11,00 korting per m².
Ben je nog geen lid? Neem dan contact op Natalie Oudenhoven, natalie@bionederland.nl voor meer informatie.

Maandag 10 t/m vrijdag 14 januari 2022: BioKennisWeek:
• Maandag 10 januari 2022: Online Biokennisworkshops
• Dinsdag 11 januari 2022: Online Biokennisworkshops
• Woensdag 12 januari 2022: Biobeurs Brabanthallen
• Donderdag 13 januari 2022: Biobeurs Brabanthallen
• Vrijdag 14 januari 2022: “De Boer op” naar biologische bedrijven

Webinars – kennis opdoen:
In navolging van de digitale Biokennisweek 2021 wordt in 2022 op de maandag en dinsdag (10 en 11 januari) een groot deel van de workshops online gegeven. Deze workshops duren een half uur en zorgen voor zeer gewaardeerde en optimale kennisoverdracht. Ook terugkijken van de opnames wordt gefaciliteerd.

Biobeurs – kennis maken:
De Biobeurs verhuist naar de Brabanthallen in Den Bosch. Deze moderne locatie op loopafstand van het station van Den Bosch biedt de Biobeurs de mogelijke ruimte om te groeien. De Brabanthallen zijn eenvoudig aan te rijden de bieden genoeg parkeerplaatsen. De Biobeurs is de belangrijkste B2B-beurs voor wie zaken doet of wil doen in de biologische sector. Met ruim 350 stands, diverse themapleinen en een sterk inhoudelijk programma is dit dé biologische vakbeurs in Nederland. Ook dit jaar zijn de onderdelen Pureness en BioMechaTech op de beurs te vinden.

Ontdek innovatieve duurzame producten volgens de laatste voedingstrends. Woon gratis kennissessies bij op het gebied van leefstijl, klimaat, verduurzaming, smartfarming, biodiversiteit, omschakeling en nog veel meer. Bekijk de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mechanisatie en de laatste beautytrends. Ontmoet bestaande en nieuwe relaties….. live!

Bedrijfsbezoeken – kennis delen:
Op vrijdag 14 januari 2022 faciliteert de Biokennisweek diverse bedrijfsbezoeken door het hele land. Ondernemers uit de biologische keten worden uitgenodigd om zich aan te melden en hun deuren voor bezoekers te openen. Van boer tot restaurant en van biologische speciaalzaak tot biologische fabrikant. Via de website wordt inzichtelijk welke biologische ondernemers hun bedrijf openstellen.

We zien je graag weer als standhouder in 2022!


Terug naar overzicht