Stagevacature: Stagiair Privacy en Gegevensbescherming

Stagevacature: Stagiair Privacy en Gegevensbescherming

Ben jij klaar om een dynamisch team te versterken en een belangrijke bijdrage te leveren aan de professionalisering van de Privacy en Gegevensbescherming? Bionext is op zoek naar een enthousiaste stagiair die mee wilt helpen om de Algemene Verordening Gegevensbescherming te optimaliseren.

Wat ga je doen als Stagiair Privacy en Gegevensbescherming?

Als stagiair Privacy en Gegevensbescherming ondersteun je onze HR-projectleider bij het optimaliseren van de AVG processen binnen Bionext. Jouw taken zullen onder andere zijn:

Wat vragen wij van jou?

Je speelt een cruciale rol in onze operaties en daarom zoeken we een enthousiaste professional met een hands-on mentaliteit, die graag werkt in een klein team. Om succesvol te zijn binnen deze stage, vragen we het volgende van jou:

Wat bieden wij jou?

Bij Bionext kom je terecht in een inspirerende werkomgeving waar je de ruimte krijgt om eigen inbreng te geven en jezelf verder te ontwikkelen. Wij bieden een leerzame stage met goede voorwaarde, waaronder:

Over Bionext

Wij zijn Bionext, dé ketenorganisatie voor biologische landbouw en voeding. Samen met een gepassioneerd team behartigen de belangen van de biologische sector op verschillende vlakken, waaronder onderzoek, publiciteit, wetgeving, lobby en marktontwikkeling. Door onze unieke samenwerkingsstructuur vertegenwoordigen en verbinden wij de hele Nederlandse biologische keten, van boer tot consument. We geloven in de kracht van biologisch om bij te dragen aan een duurzamere wereld en om maatschappelijke uitdagingen zoals klimaatverandering, bodemuitputting en voedselzekerheid aan te pakken. Daarom bundelen wij de krachten van de biologische ondernemers (boeren-telers, handel-verwerking en winkels) voor een steeds duurzamere landbouw. Én om zo samen sterker te staan!


Klaar om ons team te versterken en bij te dragen aan een duurzamere toekomst? Solliciteer dan nu en stuur je cv en motivatiebrief naar Martine van Gent, van.gent@bionext.nl.


Terug naar overzicht