Stemming Bio-product van het jaar gestart!

De genomineerden voor de Bio-productverkiezing van het jaar zijn bekend! Benieuwd? Kijk (en stem!) hier.

Op de site zie je maar liefst 31 nieuwe bio-producten, je kunt maximaal vijf producten een score geven. Uit deze stemming komt een top-5 van favoriete producten. Deze top-5 zal op de Biokennisweek op 12 januari een pitch houden voor een vakjury, waarbij de vakjury 3 winnaars kiest. Vanaf vandaag kun jij stemmen op jouw favoriete bio-producten en kans maken op diverse prijzen. Stemmen kan tot en met 6 januari 2022.

Quote Jan-Paul Rutten (in het midden) directeur Gulpener Bierbrouwerij, winnaar Bio-productverkiezing 2021:
“Het winnen van ‘BIO product van het jaar 2021’ voor onze Sterk Rogge Tripel is een enorme erkenning. Niet alleen voor het smaakvolle bier dat we in het net geopende en meest duurzame brouwhuis van Europa hebben gebrouwen, maar ook voor de ontwikkeling die we samen met onze boeren hebben doorgemaakt aangaande de biologisch geteelde oergranen. We hebben de prijs met trots op onze verpakkingen gezet.”

Dit jaar organiseren Bionext | Ketenorganisatie en BioNederland samen de verkiezing en net als vorig jaar werken we daarbij samen met FoodPersonality, een platform voor managers in de levensmiddelenbranch


Terug naar overzicht