Exclusieve Bio Inspiratiereis naar New York en Philadelphia voor bestuurs- en directieleden

Gegevens:

  • Locatie:

    Amerika
  • Datum:

  • Tijd:

De USA-inspiratiereis georganiseerd door BioNederland en Export Partner wordt gehouden van 26 tot en met 30 september. Het is een combinatie van bezoek aan de BIOFACH in Amerika, gesprekken met groothandel en retail en de deelnemers krijgen inzicht in de markt en trends". Met ruim $57 miljard omzet aan biologische voeding, drukt de USA een grote stempel op wat zich afspeelt in de biologische sector. Zelfs in een conservatief land als deze zwicht de consument voor biologisch en groeit deze sector jaar na jaar. Dat maakt de USA bij uitstek een land om biologische inspiratie op te doen.
 
Deze inspiratiereis wordt opgezet voor bestuurs- en directieleden in de Nederlandse biologische markt. Enerzijds om trends en ontwikkelingen in 's werelds toonaangevende markt te horen. Anderzijds om Nederland, en in het bijzonder uw eigen product, onder de aandacht te brengen bij de standhouders van BIOFACH America.
De deelnemers aan deze prachtige reis zullen ruime ervaringen uitwisselen, veel netwerken, elkaar inspireren en volop ideeën mee terug nemen naar huis.
 
BIOFACH America, gekoppeld aan Natural Products Expo East, brengt jaarlijks de biologische sector bij elkaar in Philadelphia. Daarom is uw bezoek en vertegenwoordiging vanuit Nederland essentieel.  De inspiratiereis zal plaatsvinden van 26 t/m 30 september 2022. Met een start in New York, waar we inspiratie zullen opdoen in een hip Manhattan en meer achtergrondinformatie ontvangen over de industrie. Om vervolgens door te reizen naar Philadelphia voor o.a. een beursbezoek, seminar en storechecks in de grote Amerikaanse ketens.

Voorlopige programma: 
26 september - New York: 
Vlucht Amsterdam - New York
Welkomstdiner met genodigden
27 september - New York:
Storechecks en in gesprek over de trends in hip & modern Manhattan, e.g. Food Bazaar, Westerly Natural Market en East Village Organic
In gesprek met Rabobank - Trends en marktdata
28 september - New York:
Bezoek biologische boerderij - Van boer tot bord
Trein New York – Philadelphia
29 september - Philadelphia: 
Bezoek BIOFACH America
30 september - Philadelphia:
Seminar met o.a. Organic Trade Association 
Storechecks in Philadelphia, e.g., MOM’s Organic en Whole Foods
Vlucht Philadelphia - Amsterdam
 
Aanmelden kan door uw interesse en deelname bevestiging te mailen naar: info@bionederland.nl, tot uiterlijk vrijdag 26 augustus 2022. 

Terug naar overzicht