De toekomst van onkruidbeheersing (Zeeland)

Gegevens:

  • Datum:

  • Tijd:

1 juni 2023 Rusthoeve Agrarisch Innovatie & Kenniscentrum Noordlangeweg 42 Colijnsplaat DE TOEKOMST VAN ONKRUIDBEHEERSING Op 1 juni aanstaande organiseren AIKC Rusthoeve, Delphy, FME en ZLTO samen een interactieve demodag in Colijnsplaat (Zeelan

1 juni 2023

Rusthoeve Agrarisch Innovatie & Kenniscentrum
Noordlangeweg 42
Colijnsplaat


DE TOEKOMST VAN ONKRUIDBEHEERSING

Op 1 juni aanstaande organiseren AIKC Rusthoeve, Delphy, FME en ZLTO samen een interactieve demodag in Colijnsplaat (Zeeland) over mechanische onkruidbeheersing en robotisering in de akkerbouw. We verwachten ongeveer 80 bezoekers, waarvan het merendeel telers in het zuidwesten van Nederland. Deelname voor bezoekers is kosteloos. U kunt zich aanmelden via de link onderaan deze pagina.

Op deze dag zullen telers, vertegenwoordigers en andere belangstellenden kennis maken met de laatste stand van de techniek. Er zijn velddemonstraties in kleinere groepen waarbij u diverse machines aan het werk kunt zien, verzorgd door bedrijven als Abemec (2 robots), Pixelfarming, Manatmachine, Odd Bot, Farmdroid, Ekobot en Steketee. De rondleidingen starten stipt om 13.00 uur, dus wees op tijd.

12.30 Ontvangst en informatiemarkt
13.00 Start rondleidingen in groepen
16.00 Napraten en netwerken
17.00 Afsluiting

Aanmelding via onderstaande link:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?i...


Terug naar overzicht