Kennisplatform biologische sierteelt

Gegevens:

  • Datum:

  • Tijd:

Ben je een biologische sierteler of geintreseerd in biologische sierteelt? Dan nodigen we je van harte uit om op 21 juni en 23 augustus een bezoek te brengen aan twee prachtige biologische sierteeltbedrijven. Deze excursie worden georganiseerd door Bionex

Ben je een biologische sierteler of geintreseerd in biologische sierteelt? Dan nodigen we je van harte uit om op 21 juni en 23 augustus een bezoek te brengen aan twee prachtige biologische sierteeltbedrijven. Deze excursie worden georganiseerd door Bionext vanuit het Kennisplatform biologisch sierteelt.

Op  21 juni gaan we langs bij Holsto Tuinen & Buitenleven. Holsto Tuinen is een hoveniersbedrijf met biologische kwekerij en verkoop van tuinplanten in Olst. Als biologisch gecertificeerd groencentrum is Holsto Tuinen & Buitenleven een voorloper in het aanbieden van een breed aanbod aan biologisch gekweekte tuinbeplanting.  Tijdens de rondleiding komen naast het tuincentrum ook andere afzetkanalen aan bod, zoals gemeenten. In verband met de catering is vooraf aanmelden gewenst.

Aanmelden of benieuwd naar het programma? Lees hier verder: https://mailing.muntz.nl/mail/webversion.php?subid...


Terug naar overzicht